Aurinkopaneelit – Kotiin ja mökille Kuroselta!

Uusiutuvaa energiaa auringosta

Aurinkoenergialla tarkoitetaan auringon säteilyenergian hyödyntämistä aurinkopaneelien- tai keräimien avulla. Aurinkoenergia on uusiutuvaa energiaa, josta syntyy päästöjä ja jätettä vain laitteiden valmistuksen ja kierrätyksen osalta. Aurinkopaneelien tekniikka on kehittynyt ja halventunut vauhdilla viime vuosilla, mikä tekee aurinkoenergiasta järkevän vaihtoehdon yhä useampaan taloon ja kiinteistöön.

Hanki aurinkopaneelit katollesi – Maksettu takaisin 15 vuodessa

  • Puhdasta ja päästöntä energiaa auringosta
  • Yksi vähäpäästöisimmistä tavoista tuottaa sähköä
  • Säästöjä syntyy niin sähkön ostokustannuksissa kuin maksettavista siirtomaksuista ja veroista
  • Pitkäikäiset ja vaativat vain vähän huoltoa
  • Investointi maksaa itsensä takaisin takuuaikana
  • Vaikuttaa kiinteistön arvoon ja imagoon

Aurinkosähköjärjestelmästä saadaan reilusti virtaa ja ylijäämäsähkön voit myydä verkkoon. Parhaimmillana aurinkosähkö voi tuottaa jopa yli 50% kuluttamasta sähköstä, mikäli aurinkopaneelien määrä on tarkkaan ja huolellisesti mitoitettu sähkön kulutukseen nähden.

Onnistunut aurinkopaneeleiden hankinta – Varaa ilmainen kartoitus!

Kannattavinta on hyödyntää tuotettu sähkö itse, jonka takia on tärkeää, ettei järjestelmää mitoiteta liian suureksi.

Aurinkopaneeleiden hankinta alkaa sopivan järjestelmän kartoituksella. Asiantuntijamme kartoittaa yhdessä asiakkaan kanssa yksityiskohtaisesti sopivan kokoisen kokonaisuuden sekä tarkistaa paikan päällä teknisen toteutuksen. Tämän jälkeen asiantuntijamme laatii tarjouksen alkukartoituksen perusteella.

Aurinkosähköjärjestelmän kunnossapitokustannukset ovat hyvin pienet, sillä järjestelmä ei sisälly kuluvia osia. Aurinkosähköjärjestelmän pitkäikäisyyden takia aurinkopaneelien ja invertterin laatuun kannattaa panostaa. Käyttämillämme valmistajilla on pitkä takuu sekä paneeleissa että invertterissä.

Kotitaloudet voivat hyödyntää 40% kotitalousvähennyksen asennuskustannuksissa ja maatiloilla on mahdollista hakea investointi tukea ELY-keskukselta.

Aurinkopaneelien asennus

Mitoitamme aurinkosähköjärjestelmän juuri sinun tarpeisiin ja asennamme järjestelmän avaimet käteen palveluna!

Tilauksen yhteydessä sovitaan järjestelmän asennuksen ajankohta. Tarjoukseen sisältyy kohteeseen mitoitettu aurinkosähköjärjestelmä, tarvikkeiden toimitus sekä asennus.

Asennuksen jälkeen pidämme käyttöönottokoulutuksen, jonka jälkeen järjestelmä on heti käyttövalmis ja voi alkaa tuottamaan!

 

Aurinkopaneelien hankinta mielessä? Varaa ilmainen kartoitus!