Palvelut

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppujen avulla voit säästää kotisi lämmityskuluissa huomattavia summia.

Säästä lämmityskuluissa ja nauti mukavuudesta!

Yhteistyökumppanimme on luotettava Mitsubishi, jonka lämpöteho oli VTT:n vertailussa kaikista paras. Lisäksi Mitsubishin ilmalämpöpumppujen lämpökerroin pysyy korkeana kovillakin pakkasilla.

Lämmityksen ohella ilmalämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa ja viilentää miellyttävästi kesäkuumalla. Samalla kosteus vähenee ja homeriski pienenee.

Uusi Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarja toimii parhaalla saavutettavissa olevalla energialuokalla ja on täynnä uusia ominaisuuksia. Voit valita neljästä väriehdosta itsellesi mieleisen lämpöpumpun, joka on taattu toimimaan Pohjoisen vaativassa ilmastossa.

Kaksoissiiveketeknologia, infrapunalla toimiva 3D i-See Sensor, Plasma Quad Plus -ilmanpuhdistustoiminto, sisäänrakennettu Wi-Fi sovitin, takkatulitoiminto sekä useat muut vakiona olevat lisävarusteet. Herää kysymys, onko tämä markkinoiden paras ilmalämpöpumppu.

Mitsubishi Electric Ilmalämpöpumput alkaen asennettuna 2050€!

Tarjous sisältää koneen, tarvikkeet ja asennustyön. Työn osuudesta kotitaloudet ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen.

Kysy lisää!

puh. 045 111 9801 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Hoida hankintasi vaivatta SOG-rahoituksella!

Haluaisitko säästää kotisi lämmityskustannuksissa, mutta et halua tällä hetkellä sijoittaa kaikkea tarvittavaa pääomaa lämmitysjärjestelmäsi uusimiseen?

Lue lisää! https://www.scanoffice.fi/palvelut/rahoitus/

Huom! Valitse listalta toimittajaksi Sähköasennus Kuronen Oy

 

 

Sähköasennus Kuronen Oy

Hietalantie 5
80710 Lehmo
Puh. 045 111 9801

 

Palvelut

  • Sähkösuunnittelu ja -asennus
  • Näytöt ja esitystekniikka
  • Aurinkoenergia
  • Valvontakamerat
  • Tele- ja tietoverkot
  • ICT- ja pilvipalvelut

Ajankohtaista