fbpx

10solar

Aurinkoenergia

Mikä aurinkoenergia?

Aurinkoenergialla tarkoitetaan auringon säteilyenergian hyödyntämistä aurinkopaneelien- tai keräimien avulla. Aurinkoenergia on uusiutuvaa energiaa, josta syntyy päästöjä ja jätettä vain laitteiden valmistuksen ja kierrätyksen osalta. Aurinkopaneelien tekniikka on kehittynyt ja halventunut vauhdilla viime vuosilla, mikä tekee aurinkoenergiasta järkevän vaihtoehdon yhä useampaan taloon ja kiinteistöön. 

Miksi hankkisin aurinkopaneelit?

Aurinkoenergian hyödyntäminen on puhdasta energiaa ja aurinkopaneelit yksi vähäpäästöisimmistä tavoista tuottaa sähköä. Aurinkopaneelien hankkimisen myötä syntyy säästöjä niin sähkön ostokustannuksissa kuin maksettavista siirtomaksuista ja veroista. Kannattavinta on hyödyntää tuotettu sähkö itse, jonka takia on tärkeää ettei järjestelmää mitoiteta liian suureksi. Sähkölaskujen säästäjen lisäksi aurinkosähköjärjestelmä vaikuttaa myös kiinteistön arvoon ja imagoon. Aurinkosähköjärjestelmän kunnossapitokustannukset ovat hyvin pienet, sillä järjestelmä ei sisälly kuluvia osia. Aurinkosähköjärjestelmän pitkäikäisyyden takia aurinkopaneelien ja invertterin laatuun kannattaa panostaa. Käyttämillämme valmistajilla on pitkä takuu sekä paneeleissa että invertterissä. Kotitaloudet voivat hyödyntää 40% kotitalousvähennyksen asennuskustannuksissa ja maatiloilla on mahdollista hakea investointi tukea ELY-keskukselta. Aurinkosähköjärjestelmästä saadaan reilusti virtaa ja ylijäämäsähkön voit myydä verkkoon. Parhaimmillana aurinkosähkö voi tuottaa jopa yli 50% kuluttamasta sähköstä, mikäli aurinkopaneelien määrä on tarkkaan ja huolellisesti mitoitettu sähkön kulutukseen nähden. 

Mitoitamme aurinkosähköjärjestelmän juuri sinun tarpeisiin ja asennamme järjestelmän avaimet käteen palveluna! Varaa ilmainen kartoitus! 

Käytämme laadukkaita aurinkopaneeleita ja inverttereitä, jotka on luotu kestämään Suomen olosuhteissa. 

Aurinkopaneelien asennus

Asennamme erikokoisia aurinkosähköjärjestelmiä ja neuvomme, kuinka aurinkoenergiasta saa parhaiten hyödyn irti mm. ajoittamalla omaa energian kulutustaan. Kartoitamme asennettavan kiinteistön tarpeen ja mitoitamme juuri oikeankokoisen järjestelmän. 

Mietitkö aurinkosähköjärjestelmän hankintaa? Varaa ilmainen kartoitus! 

Kauttamme onnistuu aurinkosähköpaketit niin kotiin kuin mökille, kilpailukykyisin hinnoin! 

Aurinkosähköjärjestelmät kampanjahinnoin!

Esimerkki paketti 5,0kW asennettuna:

  • 18 kpl 280W aurinkopaneelia
  • Fronius Symo 5,0 KW 3-vaihe invertteri
  • Orima Easytrail kiinnitysjärjestelmä
  • Alkaen asennettuna 7490€!

 

Kysy lisää! Myös muut koko vaihtoehdot ja mökkisähköpaketit!

Ota yhteyttä!

Aurinkosähkö asioissa teitä palvelevat: 

Juha Leppänen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

puh. 050 091 4194

Jari Kuronen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

puh. 045 111 9801

Tai

Täytä yhteydenottolomake Tästä ja olemme teihin yhteydessä!

Sähköasennus Kuronen Oy

Hietalantie 5
80710 Lehmo
Puh. 045 111 9801

 

Palvelut

  • Sähkösuunnittelu ja -asennus
  • Näytöt ja esitystekniikka
  • Aurinkoenergia
  • Valvontakamerat
  • Tele- ja tietoverkot
  • ICT- ja pilvipalvelut

Ajankohtaista