fbpx

10solar

Aurinkoenergia

Mikä aurinkoenergia?

Aurinkoenergialla tarkoitetaan auringon säteilyenergian hyödyntämistä aurinkopaneelien- tai keräimien avulla. Aurinkoenergia on uusiutuvaa energiaa, josta syntyy päästöjä ja jätettä vain laitteiden valmistuksen ja kierrätyksen osalta. Aurinkopaneelien tekniikka on kehittynyt ja halventunut vauhdilla viime vuosilla, mikä tekee aurinkoenergiasta järkevän vaihtoehdon yhä useampaan taloon ja kiinteistöön. 

Miksi hankkisin aurinkopaneelit?

Aurinkoenergian hyödyntäminen on puhdasta energiaa ja aurinkopaneelit yksi vähäpäästöisimmistä tavoista tuottaa sähköä. Aurinkopaneelien hankkimisen myötä syntyy säästöjä niin sähkön ostokustannuksissa kuin maksettavista siirtomaksuista ja veroista. Kannattavinta on hyödyntää tuotettu sähkö itse, jonka takia on tärkeää ettei järjestelmää mitoiteta liian suureksi. Sähkölaskujen säästäjen lisäksi aurinkosähköjärjestelmä vaikuttaa myös kiinteistön arvoon ja imagoon. Aurinkosähköjärjestelmän kunnossapitokustannukset ovat hyvin pienet, sillä järjestelmä ei sisälly kuluvia osia. Aurinkosähköjärjestelmän pitkäikäisyyden takia aurinkopaneelien ja invertterin laatuun kannattaa panostaa. Käyttämillämme valmistajilla on pitkä takuu sekä paneeleissa että invertterissä. Kotitaloudet voivat hyödyntää 40% kotitalousvähennyksen asennuskustannuksissa ja maatiloilla on mahdollista hakea investointi tukea ELY-keskukselta. Aurinkosähköjärjestelmästä saadaan reilusti virtaa ja ylijäämäsähkön voit myydä verkkoon. Parhaimmillana aurinkosähkö voi tuottaa jopa yli 50% kuluttamasta sähköstä, mikäli aurinkopaneelien määrä on tarkkaan ja huolellisesti mitoitettu sähkön kulutukseen nähden. 

Onnistunut aurinkopaneeleiden hankinta

Mietitkö aurinkosähköjärjestelmän hankintaa? Varaa ilmainen kartoitus! 

Aurinkopaneeleiden hankinta alkaa sopivan järjestelmän kartoituksella. Asiantuntijamme kartoittaa yhdessä asiakkaan kanssa yksityiskohtaisesti sopivan kokoisen kokonaisuuden sekä tarkistaa paikan päällä teknisen toteutuksen. Tämän jälkeen asiantuntijamme laatii tarjouksen alkukartoituksen perusteella. 

Aurinkopaneelien asennus

Mitoitamme aurinkosähköjärjestelmän juuri sinun tarpeisiin ja asennamme järjestelmän avaimet käteen palveluna!

Tilauksen yhteydessä sovitaan järjestelmän asennuksen ajankohta. Tarjoukseen sisältyy kohteeseen mitoitettu aurinkosähköjärjestelmä, tarvikkeiden toimitus, asennus sekä käyttöönottokoulutus. 

Järjestelmän käyttöönotto

Asennuksen jälkeen pidämme käyttöönottokoulutuksen, jonka jälkeen järjestelmä on heti käyttövalmis ja voi alkaa tuottamaan! 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Aurinkosähkö asioissa teitä palvelevat: 

Juha Leppänen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

puh. 050 091 4194

Jari Kuronen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

puh. 045 111 9801

Tai täytä yhteydenottolomake tästä ja olemme teihin yhteydessä! 

Sähköasennus Kuronen Oy 

Sähköasennus Kuronen Oy

Hietalantie 5
80710 Lehmo
Puh. 045 111 9801

 

Palvelut

  • Sähkösuunnittelu ja -asennus
  • Näytöt ja esitystekniikka
  • Aurinkoenergia
  • Valvontakamerat
  • Tele- ja tietoverkot
  • ICT- ja pilvipalvelut

Ajankohtaista