10näyttö

Digitaalinen porrasnäyttö

Digitaalinen 10näyttö-porrasnäyttö helpottaa sekä talohuoltoyhtiön että asukkaiden elämää ja nostaa koko taloyhtiön profiilia.

Sähköiset porrasnäytöt siirtävät taloyhtiöt digiaikaan. Se tarkoittaa, että nimitaulun kirjainten kanssa näpertely ja tiedotteiden ripustelu rappukäytävän ilmoitustaululle ovat pian historiaa.

Internetin kautta päivitettävä porraskäytävän näyttö säästää huomattavasti talohuoltoyhtiön aikaa. Nimitaulun lisäksi digitaalinen porrasnäyttö toimii ilmoitustauluna, joten myöskään tiedotteet eivät enää vaadi käyntiä paikan päällä.

Digitaalinen porranäyttö palvelee asukkaita monella tavalla. Taululla voidaan taloyhtiön tiedotteiden ohella näyttää esimerkiksi paikallisuutisia, sääennuste ja lähiliikenteen aikataulut. Investointia voi maksaa takaisin myymällä mainospaikkoja vaikkapa lähikaupalle. Kiinnostava lisäsisältö auttaa huomaamaan myös taloyhtiön viestit.

Näytön sisällön ja ulkoasun voi kukin taloyhtiö räätälöidä mieleisekseen ja näytön voi asentaa joko pystyyn tai vaakaan. Näyttö on aina valaistu, joten se näkyy myös pimeässä.

Näyttö on suojattu ilkivallalta vahvalla metallirungolla ja paksulla, karkaistulla lasilla. Tarpeen vaatiessa suojausta voi lisätä pleksillä ja metallikotelolla. Taloyhtiö voi ostaa näytön omaksi tai vaihtoehtoisesti hankkia sen määräaikaisella leasing-sopimuksella.

Sähköasennus Kuronen Oy

Hietalantie 5
80710 Lehmo
Puh. 045 111 9801

 

Palvelut

  • Sähkösuunnittelu ja -asennus
  • Näytöt ja esitystekniikka
  • Aurinkoenergia
  • Valvontakamerat
  • Tele- ja tietoverkot
  • ICT- ja pilvipalvelut

Ajankohtaista